Gravura/Decupare laser CO2

Ce inseamna Gravura CO2?

Gravator laser CO2
Tipul de laser folosește gaze pentru a transmite electricitate și a energiza laserul. Lumina emisă se deplasează prin tuburi de sticlă umplute cu un amestec de gaze care include dioxid de carbon (CO2), precum și gaze precum azotul, heliul și hidrogenul. Pe ambele părți ale tubului sunt oglinzi, una care este complet reflectorizant și una care este parțial reflectorizant. Pe măsură ce lumina sare între oglinzi, ea câștigă intensitate, trecând prin oglinda parțial reflectorizant doar atunci când devine suficient de strălucitoare. Apoi este concentrat pe suprafața de tăiere.

Lasere CO2 sunt destul de puternice și pot tăia diferite materiale, dar funcționează excepțional de bine cu nemetale precum lemnul, plasticul și pielea. Le puteți folosi chiar și în unele aplicații de procesare a alimentelor. Cerințele lor de întreținere sunt mai mari decât un laser cu fibră, deoarece orice problemă cu tuburile sau sistemul de oglindă poate scoate mașina din funcțiune.

Utilizand masina de gravat laser puteti personaliza aproape orice tip de materiale.
Gravurile si debitarile realizate cu ajutorul laserului sunt foarte precise. Gravatorul laser practic sapa in materialul destinat personalizarii, fie el lemn,plastic (pvc), piele …

Este de remarcat faptul că această mașină de gravat cu laser pentru lemn poate prelucra nu numai placaj, MDF, PAL și alte materiale pe bază de lemn, ci și următoarele materiale:

Materiale plastice (acril, PET, ABS, polietilenă, polipropilenă, polistiren și altele);
Cauciuc;

Țesătură;
Piele și piele artificială;
Piatră;

Ceramică;
Sticla si oglinda.

Ce produse pot fi realizate pe o mașină de gravat cu laser pentru lemn?

În fiecare zi întâlnim produse realizate pe o mașină laser. O mulțime de produse sunt fabricate din placaj.

Semnul din brutărie, suporturile pentru șervețele din cafenea, portofelul și husa pentru telefon, magnetul de pe frigider, toate sunt realizate cu o mașină de gravat în lemn cu laser.

Mașinile de gravat cu laser pentru lemn au următorul domeniu de aplicare:

  • Produse de publicitate și informare . Materiale POS, logo-uri, plăcuțe de identificare, semne, numere de bilete.
  • Suveniruri din lemn . Magneții, lanțurile de chei, cărțile poștale și alte suveniruri sunt realizate cu o gravatoare laser pe lemn. Textura materialului este potrivită pentru aplicarea de desene, inscripții și logo-uri.
  • Jucării, puzzle-uri și puzzle-uri pentru copii .
  • Cadouri personalizate . Portrete din lemn, panouri de perete sau tablouri, precum și obiecte gravate personalizate.
  • Huse de telefon gravate . Atat din lemn cat si din piele sau plastic. Gravura face accesoriul unic; este posibil să fie gravat după specificațiile clientului.
  • Gravura pe alte materiale . Gravarea articolelor din piele, realizarea de monumente, sigilii și ștampile, decorarea sticlei și oglinzilor și multe altele.

Viteza maximă pentru acest tip de gravură este de până la 500 mm/s.

Puterea acestor mașini variază de la 90W la 100W

Dimensiunea zonei de lucru este de1000 x 700 x 200 mm

Dimensiunea minimă a fontului: 2 x 2 mm

Viteza maxima: 1000 mm/sec.

    Contactează-ne

    Simțiți-vă liber să cereți detalii, nu scăpați nicio întrebare!